Utskrift

Butikkene

.

Butikken vår i Ljabruveien 87

Alle ekspeditørene i Hundebutikken til  Din Beste Venn har høy kompetanse innenfor området hund. De fleste jobber/eller har jobbet som instruktører i forskjellig sammenheng, noen har diverse instruktør utdanninger (inkludert Din Beste Venns utdanning) mens andre har deltatt på utallige kurs fra rasekunnskap til etologi og ernæring.

Vårt mål er at du som kunde skal føle deg trygg på at råden du får, er basert på oppdatert kunnskap og kompetanse. Alle ekspeditørene har egen hund og driver aktivt innenfor områder som agility, redningshund, lydighet, bruks – og selvfølgelig også kosehund. Ta deg en tur innom butikken og ta en titt på utvalget!

Benytt samtidig anledningen til å slå av en hyggelig prat! Vi tar oss alltid tid til deg og  hunden din!

Du treffer alltid en av oss i butikken i Ljabruveien 87 hverdager mellom 11.00 og 18.00, lørdager mellom 10.00 og 15.00, eller på telefon 22 61 11 16.

SOMMERÅPENT 1. juli - 1. august - hverdager mellom 1100 og 1700, lørdag 1000-1500

Leker

I  Din Beste Venn butikken finner du et stort utvalg av leker som gjør det lett å finne alternativer som akkurat hunden din liker og som hunden din synes er morsomme. Her kan du bare velge og vrake!! Vi har alt ifra myke plysjdyr til konger, pipeleker og draleker mm

Husk: hunder er individualister som oss og deres ”valg av leker” kan derfor variere stort, bruk litt tid på å finne ut hva og hvilken leke som fungerer best for  akkurat DIN hund.

Vi legger stor vekt på bruk av lek på kursene våre også, noe som kanskje skiller oss litt fra andre hundeskoler.

Ønsker du å diskutere rundt dette, kom gjerne innom butikken for en prat, eller kom på ett av våre hundekurskurs og hør Espen argumentere for hvorfor vi mener at bruk av lek er viktig.

Hundegodt

Vi innrømmer det like gjerne med en gang: Hundegodtet vårt er strategisk plassert rett foran kassaapparatet. Det har vi gjort for at du ikke skal glemme å ta med noen godbiter hjem til hunden din. Utvalget av ’godterier’ er stort, slik at det er lett å variere – gjør forskjell på hverdag og fest! Vi har ben og knoker hunden din kan kose seg med hjemme, treningsgodbiter av diverse slag og godbiter tilpasset kresne samt overvektige hunder.

Slik kommer du deg til Din Beste Venn på Hauketo

Med tog: Fra Hauketo stasjon. Gå retning Oslo, til venstre i lyskryss.
Med bil fra E18: avkjøring Holmlia ved Fiskvollbukta, følg skilting mot Hauketo, deretter Nordstrand.
Med bil fra E6: avkjøring Bjørndal, følg skilting mot Hauketo, deretter Nordstrand.