Utskrift

Aleksander Nymo

.

Jeg har  alltid vært intressert i hund, og har vokst opp med mellompuddel og en blandingshund, men det var først etter at Kaizer kom i hus treningsiveren skjøt skikkelig fart. Boxeren Kaizer er en omplasseringshund fra Tromsø som kom den lange veien ned til Østlandet da han var fem måneder gammel.

Vi startet på valpekurs hos Din Beste Venn en uke etter Kaizer kom til oss, og fulgte alle fire hverdagslydighetskursene fortløpende. Vi har også gått to Rally-lydighetskurs hos Din Beste Venn, og nå er vi med på treningsgruppa på Lørenskog.
Kaizer og jeg trener redningshund i Oslo Sivile Redningshunder, i tillegg konkurrerer vi litt i Rally-Lydighet.

Selvom Kaizer er en aktiv hund som får nok av trening, er han først og fremst en familehund. Derfor synes jeg hundeoppdragelse og det å gå på kurs med hunden sin er utrolig viktig. Har man en hund med god oppdragelse, har man en hund man kan ha med seg overalt og en hund man vet at oppfører seg slik omgivelsene forventer av den. I tillegg er jeg veldig opptatt av aktivisering av hund. Det finnes så uendelig mange måter å aktivesere på og alle finner garantert en favoritt, min egen favoritt er spor.

Jeg sitter for tiden i Oslo Sivile Redningshunders styre som nestleder og i Norsk Rallylydighetsforbunds styre som kasserer.

Holder  Grunnkurs på LØrenskog.
Gikk instruktørkurset 2010/2011