Utskrift

Ellen B Brodtkorb

.

ellen

Ellen har gått instruktørkurset og vært instruktør i Din Beste Venn siden 2010. Hun holder valpekurs på Høvik, noe hun trives utrolig godt med. Hun er opptatt av at valp og eier som kommer på kurs skal få en knallstart på det samarbeidet som skal vare et helt hundeliv. Hun jobber for at både eier og hund skal oppleve mestring og glede ved å delta på kurs. Trivelige opplevelser og tilpassede utfordringer er et viktig grunnlag for dette. Ellen ser det som sin viktigste oppgave å gi dem som kommer på kurs personlig oppfølging.

Treningskameraten til Ellen er mellompuddelen Maya. Maya elsker å trene triks, lydighet og gjøre 

praktiske oppgaver, som å rydde eller ta ut av vaskemaskinen. Sammen har Ellen og Maya gått flere kurs hos Din Beste Venn.

Ellen er interessert i dyr-menneske-relasjoner, og har flere kurs i dyreassistert terapi. Hun er opptatt av forholdet mellom atferd og konsekvens, og hvordan konsekvensen får betydning for om, og hvordan, atferden utføres senere. Det er viktig for konstruktiv læring og god dyrevelferd at ønsket atferd får positive konsekvenser.

Ellen er utdannet atferdskonsulent fra NMBU. Atferdskonsulentutdannelsen består av 6 studiepoengsgivende kurs innen etologi/ antrozoologi, teoretisk og anvendt læringsteoridyrevelferd/ lovgivning, atferdskonsultasjon, nevropsykologi og psykofarmakologi, samt hund og katt- kliniske kasus. Nå studerer Ellen psykologi.