Utskrift

Bodil Ruud

.

instruktor_bodil_ruudBodil er gift med Olav og er mor til tre på to, og de har hatt familiehund i mange år. Det begynte mens barna var små, med to labradorer som skulle bli blindehunder,– og fortsatte med Flat-blandingen Toya, som kom fra FOD, da barna hadde flyttet ut.

Etter at Toya døde har Bodil og Olav fått seg Flatcoated Retriever-tispen Ara. De hadde helt fra starten av et mål om å få en godt sosialsert familiehund og de startet tidlig på familiehundrettede kurs hos Din Beste Venn.

Slik ble interessen for å lære enda mer om hund vekket og Bodil har gått instruktørkurset i Din Beste Venn.

Bodil er utdannet lektor og har etter 40 år i skolen nå blitt pensjonist. I Din Beste Venn har hun fast oppgave som "spesiallærer" for de som trenger litt ekstra individuell veiledning, og fungerer ellers som ekstrahjelp ved behov - Bodil har ansvaret for treningsgruppen på Rosenholm

Din Beste Venn er den eneste hundeskolen som har ansatt en spesiallærer, og vi er svært glad for at vi har klart å knytte til oss en ressurs med så lang pedagogisk erfaring til dette. Dette er et unikt tilbud til våre kunder. Målsetningen for spesialtimene er å få deltakeren integrert i en vanlig kursgruppe etterhvert.

 

 

Bodil ønsker ellers å formidle ”hvordan få et godt samspill mellom hund og eier, med fokus på hvordan vi kan aktivisere hunden til daglig”

Av kurs kan nevnes;

  • Din Beste Venn instruktørkurs
  • Flere sporkurs med Follo Brukshundklubb - både helge og ukeskurs
  • 1 årig KlikkerTrenerutdannelse hos Canis
  • Weekendseminar med Bob Bailey og Kathy Sdao.