her kan du lese om vårt triksekurs og melde deg på nederst på siden

triksekurs

(nybegynner - rosenholm)

I god Din Beste Venn-ånd er dette et bidrag til å inspirere deg til å gjøre varierte aktiviteter og å gi hunden variasjon i hverdager.

Triksekurset er det første kurset i den kreative kursrekken hos Din Beste Venn.

Hovedmålet for kurset er å bedre samarbeidet mellom hund og fører gjennom morsomme øvelser og positiv trening, som igjen vil inspirere til videre aktivisering av hunden.

På kurset går vi gjennom alternative innlæringsmetoder for å lære hunden oppgaver og øvelser ved hjelp av ulike metoder. Vi vil jobbe med at hunden skal bli mer kreativ, og å tenke mer selv.
Dette vil bidra til at du vil få en mer tilfredsstilt og harmonisk hund, som også får gleden av mental stimuli.

Kurset er glimrende for de som vil glede hunden med en aktivitet som er utfordrende og morsom, ikke minst for de som vil lære mer om hund. Eksempler på triks vi går gjennom på kurset er å sitte bamse, slalom mellom bena (flere varianter), snurre, hunden hopper over ben og armer, rygging, stå på to ben, stolpe, rulle rundt, spille død, pot på fot osv. Har du et triks du ønsker å lære, så foreslå det for instruktøren!
Om du allerede kan trikset vi går gjennom så tilpasser instruktøren en annen variant av trikset for deg og din hund, slik at du alltid skal få utfordringer og å lære noe nytt.

Vi går grundig gjennom relevant teori som motivasjon, belønning og timing, for å få størst mulig utbytte av hundetreningen.
På kurset har vi fokus på hvordan man legger til rette for god trening og metoder.
Det blir lagt vekt på utvikling av både hund og fører.

Av forkunnskaper kreves det at dere har et grunnleggende godt samarbeid og kontakt. Det anbefales å ha gått grunnkurs eller tilsvarende, men det er ikke et krav. Passer fint å gå parallelt med VK1. Dette kurset passer for alle raser og aldre.


Varighet: Kurset går over 7 kvelder á 1,5 timer, èn kveld pr uke. Kurskveldene er lagt opp til at vi veksler mellom teori og praksis.
Kurset koster kr. 1850,- 

Hvem kan delta på trikseurs?


Alle hunder som kan litt grunnleggende ferdigheter

Alle raser i alle aldre og størrelser

De som ønsker å lære mer om hundetrening

De som ønsker en morsom aktivitet med hunden

Hva gir kurset?


la hunden lære å tenke selv 
Inspirerende å se alt hva hundene kan forstå 
Det er utrolig hva vi kan lære hunden 
Å jobbe med triks bidrar til bedret kontakt mellom fører og hund
Det øker hundens motivasjon for trening og bidra til økt kreativitet

velkommen på kurs