KONTAKT OSS

 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMASJON

(0047) 480 99 092

Kursplassene våre

Vi arrangerer kurs fire steder i Osloområdet: Ski, Rosenholm, Lørenskog og Høvik.

På alle plassene har vi godt med parkeringsplass og nærhet til offentlig kommunikasjon.
Alle plassene har sine spesialiteter, men felles for alle er at de er nøye utvalgt for å gi det bestegrunnlaget for trening av hunden, både trening i ferdigheter, men ikke minst også i hverdagsmiljø. De har alle tilgang på forskjellig underlag og muligheter for god variasjon i treningen.

SKI

Rosenholm

LØRENSKOG

HØVIK

På Ski holder vi til på parkengsplassen ved Ski ishall, her har vi både en fin asfaltplass (hunden kommer jo til å være mest på asfalt, like godt å venne
den til det med en gang!), vi kan trene på gressbakke og vi har skogen rett ved siden av for utfordrende trening i et spennende miljø.
Det kommer det flere mennesker – både voksne og barn - forbi mens vi trener, det kommer også syklister og biler– og noen joggere!
Alt dette gir mulighet for super, kontrollert og viktig miljøtrening.

Rosenholm ligger på grensen mellom Oslo og Nordre Follo, midt i mellom Holmlia og Kolbotn. På Rosenholm har vi flere plasser vi trener på, men hovedbasen vår er på Rosenholm innfartsparkering. Det var her vi startet for 20 år siden og vi er svært glade i plassen. Dette er en stor parkeringplass med godt lys om vinteren, mulighet for trening på forskjellig underlag og det er supre variasjonsmuligheter i nærområdet.
Like ved plassen ligger det en trampolinepark som gjør at vi får mye fin miljøtrening med passerende barn i tillegg til persontrafikken til og fra togene.
Her kommer det også både syklister og joggere og hundene får mye trening på forskjellige lydermens de har det moro med trening! Bedre miljøtrening er vanskelig å finne!

På Lørenskog trener vi på innfartsparkeringsplassen ved Lørenskog stasjon.
Her får vi god miljøtrening med passerende tog, og variert persontrafikk til og fra togene. Gode muligheter til å variere treningen i området.

På Lørenskog har vi kurs på parkeringsplassene ved Sesam stasjon.

Her har vi valpekurs og grunnkurs på den største plassen og videregående kurs på den andre. Og det er måkt og strødd på vinteren.

I området er det mange gangveier, så det er fine muligheter til å gå en tur og trene litt på andre steder.

Hit kan du komme med både bil, tog og buss. Her møtes vi også som oftest når treningsgruppa skal gå på tur med litt innlagt trening.

På Høvik er vi så heldige og kan bruke parkeringsplassen ved Henie-Onstad senteret. Dette er et sted der folk kommer for å gå tur, jogge, sykle, trene, bade eller besøke kunstsenteret. Mye god miljøtrening i kontrollerte former der altså!!
Området rundt plassen gir fantastiske muligheter til å gi hundene gode opplevelser i variert miljø – og det er godt egnet for å la hunden avslutte med en fin luftetur både før og etter kurset.