Her kan du lese om vårt valpekurs og melde dere på nederst på siden 

valpekurs

(Barneskolen)

Valpekurset vårt er det første kurset i kursserien om hundeoppdragelse – altså det første steget på veien fram mot at hunden din oppfører seg som en god samfunnsborger.

Valpekurset er kanskje det aller viktigste kurset av alle! Det gir valpen din – og deg – en knallstart på vennskapsforholdet – din beste venn – OG på veien mot en glad, lykkelig, trygg og veloppdragen hund! Målet vårt er å hjelpe deg slik at hunden din etter hvert lærer å oppføre seg som en god samfunnsborger.

Ofte kan det være vanskelig å vite hvordan man skal få oppfylt drømmen om en velfungerende bestevenn når man har fått en vilter valp som biter deg i tærne, river ned blomsterpottene og gnager over ledningen til stereoanlegget.

På Valpekurset hos oss gir vi deg tips og veiledning i bruk av svært effektive og belønningsbaserte måter å trene på slik at du selv blir i stand til å trene hunden effektivt og på en måte som ivaretar både hundens og ditt behov.  

Som eier skal du etter valpekurset vite en del om viktige redskaper for å trene hund, du skal vite om ulike måter å motivere på, om hvorfor belønningsbasert trening er viktig for å sikre god dyrevelferd og hvordan man legger til rette for utvikling av en positiv relasjon mellom hund og eier. Du vil lære grunnleggende ferdigheter som du senere kan bygge videre på.

Vi har mye fokus på innkalling, fordi du som eier skal kunne stole på at hunden kommer når du roper. Valpen skal også lære seg å følge pent ved siden av deg, den skal i løpet av kurset kunne bli igjen på anvist plass selv om du går litt unna og dere vil starte på kontakttrening og triks som styrker samarbeidet mellom dere. Hele familien er selvfølgelig velkommen. Valpene blir fort slitne så en time på skolebenken er mer enn nok! 
Valpekurs tilbys på alle kursplassene våre, og kjøres kontinuerlig hele året.
Instruktørene du vil på kurset har spesialisert seg på valper og som vet hvor viktig valpeperioden er for hundens utvikling. Fremfor alt skal dere ha det gøy sammen. 
Valpekurset går to ganger i uka fordi hundens utvikling i denne perioden går veldig fort.  Kurskveldene varer ca 1 time.
Kurset koster kr: 2150.-

Hvem skal delta på valpekurs?


Valper fra 2 til ca 6 mnd
Redde hunder i alle aldre
Alle typer hunder
Alle størrelser

Alle typer mennesker
Hele familien

Hva gir kurset?


God start på veien til en god samfunnsborger
Tilrettelagt viktig miljøtrening
Forberedt til Grunnkurs
Begynner på de fleste ferdigheter som du forventer at hundene din skal kunne etterhvert
Masse gøy og moro!
Her begynner reisen mot et langt og lykkelig liv sammen med hunden din

velkommen på kurs